Din varukorg

Say no to bad hair tools!

Fri frakt vid köp över 499 kr

Fri frakt vid köp över 499 kr

Hjälp

Nyttig information

Följ oss här

Vi rekommenderar JAGUAR Pre Style Ergo Slice - 5.5" baserat på dina svar

Vi rekommenderar JAGUAR Pre Style Ergo 28 - 5.5" baserat på dina svar

Titta på videon nedan för att se delar från det otroliga hantverk som krävs för att skapa frisörsaxar av absolut högsta kvalitet.

Frisörsaxar från professionella varumärken

Hos oss hittar du endast frisörsaxar tillverkade av företag som är etablerade på den professionella marknaden. Primärt är det frisörsaxar från JAGUAR i Tyskland och Kyone i Holland.

JAGUAR har alltid kännetecknats av hög kvalitet på sina produkter och har ett stort antal patent och industriella äganderätter, vilket gör dem till en av världens ledande tillverkare av frisörsaxar. Idag använder yrkesverksamma i över 80 länder världen över produkterna från det Solingen-baserade företaget. Sortimentet har med tiden breddats med högkvalitativt borstar, kammar och elektriska artiklar.

Så oavsett om du köper en frisörsax för hemmabruk eller för professionellt bruk kan du vara säker att du får en frisörsax i världsklass där inget har lämnats åt slumpen. Alla saxar genomgår noggranna kontroller innan de lämnar fabriken.

Här kan du läsa mer om företaget bakom Jaguar frisörsaxar.

frisörsaxtillverkning

Kyone har på kort tid blivit ett av de största frisörvarumärkena på den holländska marknaden. Genom sin lyhördhet hjälper de sina tillverkare att utveckla och producera nya modeller för att möta nya trenden och behov. Hos Kyone hittar du en unik samling professionella frisörsaxar. 

Solidcos är ett svenskt varumärke. All design och kvalitetssäkring görs i Sverige. Tillverkningen sker i Kina.

Gratis frakt

Vid köp över 499 kr

Smidig retur inom 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Ombud eller Hemleverans

Du väljer det som passar bäst

100% Säker Betalning

Klarna Checkout