Dessata utredningsborste Musse & Mimmi Pigg

Skonsam utredningsborste med Mimmi & Musse Pigg motiv från Dessata i maxi storlek. Perfekt för dig med långt eller tjockt hår tack vare de extra långa borststiften. Tack vare de tre olika längderna på borststiften reder den ut håret på ett mjukt och skonsamt sätt.

Dessutom älskar barnen den!

I lager
SKU
5555MAXI
189,00 kr

Mimmi & Musse Pigg och har bestämt sig för en romatisk weekend och vad passar bättre än att åka till Paris, kärlekens stad. Motivet föreställe Mimmi & Musse Pigg strosande vid Eiffeltornet.

Utredningsborsten är mycket enkel att använda och ger ett mjukt och glansigt resultat. Hårbotten masseras under borstning och de flexibla borststiften drar inte i håret. Du kan avända borsten på både torrt och blött hår. Tack vare de tre olika längderna på borststiften reder den ut håret på ett mjukt och skonsamt sätt. Antalet hårstrån som bryts av och följer med borsten är minimalt.

Formen på borsten är ergonomiskt formad och passar handen perfekt oavsett om du är höger eller vänsterhänt. Designen gör det lättare att kontrollera kraften vid varje borstning, vilket ger en skonsammare borstning utan att du tänker på det.

Specifikation
Varumärke Dessata
Färg Blandade färger