Vi rekommenderar följande frisörsax baserat på dina svar

Om du vill ha mer information och lite tips vad vad man ska tänka på när man ska köpa en eller flera frisörsaxar för hemmabruk rekommenderas att läsa artikeln Tänk på detta vid val av frisörsaxar.

BÄSTSÄLJANDE FRISÖRSAXAR

De 3 just nu populäraste frisörsaxarna alla kategorier

Frisörsaxar från professionella varumärken

Hos oss hittar du endast frisörsaxar tillverkade av företag som är etablerade på den professionella marknaden. Primärt är det frisörsaxar från JAGUAR i Tyskland och Kyone i Holland.

JAGUAR har alltid kännetecknats av hög kvalitet på sina produkter och har ett stort antal patent och industriella äganderätter, vilket gör dem till en av världens ledande tillverkare av frisörsaxar. Idag använder yrkesverksamma i över 80 länder världen över produkterna från det Solingen-baserade företaget. Sortimentet har med tiden breddats med högkvalitativt borstar, kammar och elektriska artiklar.

Så oavsett om du köper en frisörsax för hemmabruk eller för professionellt bruk kan du vara säker att du får en frisörsax i världsklass där inget har lämnats åt slumpen. Alla saxar genomgår noggranna kontroller innan de lämnar fabriken.

Här kan du läsa mer om företaget bakom Jaguar frisörsaxar.

Jaguar frisörsax

Kyone har på kort tid blivit ett av de största frisörvarumärkena på den holländska marknaden. Genom sin lyhördhet hjälper de sina tillverkare att utveckla och producera nya modeller för att möta nya trenden och behov. Hos Kyone hittar du en unik samling professionella frisörsaxar.