Kyone - Ultima Iron Clipper

Kyone Ultima Iron är kraftig hårtrimmer i aluminiumhölje som utstrålar kvalitet. Lång batteritid och kommer med magnetiska distanskammar med klickfunktion.
I lager
SKU
UCIRON
1 599,00 kr

Kyone Ultima Iron är uppföljaren till storsäljaren Vintage Barber från Kyone. Ultima är bättre på alla punkter, vad sägs om 50% tystare, hela 300 minuters batteritid samt 25% kraftigare. Den klipper enkelt genom alla typer av hår.

Den kommer i en aluminiumkropp som inte bara känns stabil och rubust utan verkligen utstrålar kvalitet. När du håller den i din hand känns den oförstörbar.
Formen är ergonomisk och utformat så att den ligger bra i handen.

Skäret kan enkelt justeras mellan 0.5 - 3.5 mm på spaken på sidan av trimmern. Skäret som är tillverkat av hårt karbonstål har oljesumpar på baksidan som gör att skäret hålls smörjt under en längre tid, vilket ger lägre friktion och motstånd och hjälper till att förhindra att skäret blir överhettat samt förlänger livslängden på både skäret och trimmern.

Skäret har även lufthål för att leda bort värme samt gör att smuts mellan skären leds ut vilket förlänger livslängden.

Maskinen kan användas både med och utan sladd.

Det medföljer 6 st magnetiska distanskammar med klickfunktion i längderna 1.5 / 3.0 / 4.5 / 6.0 / 10 / 13 mm. Dessutom medföljer olja och rengöringsborste.

Specifikation
Varumärke Kyone
Färg Silver
Kraftkälla Batteri/Sladd
Vikt 352 g
Antal hastigheter 1
Varvtal 6800 rpm
Laddtid 180 min
Batteritid 300 min
Klipplängd min 0.5 mm
Klipplängd max 3.5 mm
Klippbredd 46 mm
Avståndskammar mm 1.5 / 3.0 / 4.5 / 6.0 / 10 / 13 mm