DEN SPANSKA STORSÄLJAREN FÖR TRASSLIGA HÅR

NU I ÅTERVUNNEN PLAST

Savetheocean
Untitled_design_19_

SKONSAM UTREDNINGSBORSTE

Utredningborste från Dessata tillverkad av återvunnen plast och en förpackning med FSC-certifikat (hållbart skogsbruk) med en design som belyser problemen med plastnedskräpning i haven!

Borsten är tillverkad i en fabrik som endast nyttjar förnybar energi.

Utredningsborsten är mycket enkel att använda och ger ett mjukt och glansigt resultat. Hårbotten masseras under borstning och de flexibla borststiften drar inte i håret. Du kan avända borsten på både torrt och blött hår. Tack vare de tre olika längderna på borststiften reder den ut håret på ett mjukt och skonsamt sätt. Antalet hårstrån som bryts av och följer med borsten är minimalt.

Formen på borsten är ergonomiskt formad och passar handen perfekt oavsett om du är höger eller vänsterhänt. Designen gör det lättare att kontrollera kraften vid varje borstning, vilket ger en skonsammare borstning utan att du tänker på det.

#savetheocean

Varje år hamnar över 13 miljoner ton plast i haven och orsakar död åt över 100.000 arter. Prognosen pekar på att om 5 år finns det mer plast än fisk i våra hav! 

Det ansvarslösa användandet av engångs platsartiklar har lett oss till denna ohållbara situation på bara några årtionden. Plast är ett mycket användbart och nödvändigt material, men det är på tiden att raderar ut dess användning när det verkligen inte är nödvändigt.

Därför har Dessata beslutat att designen på deras senaste utredningsborste ska vara så hållbar som möjligt. Den nya borsten Save the Ocean är tillverkad av återvunnen plast och en förpackning gjord av FSC-certifierad kartong som kommer från hållbart skogsbruk. 

Stora problem kräver stora lösningar! Att komma dit ligger i våra händer.